JÄSENYYKSIÄ KOSKEVA TÄRKEÄ TIEDOTE LAPIN MANNERMAISET KANAKOIRAT RY:N HALLITUKSELTA

Jäsensihteerimme Heidi on lähettänyt Lapin Mannermaiset Kanakoirat ry:n jäsenmaksulaskun jäsenistön jäsenrekisteriimme ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin 23.4.2018. Jäsenmaksulaskun lähettämisestä olemme ilmoittaneet yhdistyksemme Facebookryhmässä sekä yhdistyksemme internetsivuilla. Samassa ilmoituksessamme olemme pyytäneet jäsenistöä tarkistamaan, että jäsenmaksulasku löytyy jokaiselta jäseneltä sähköpostista ja mikäli ei löydy, olemme pyytäneet ottamaan pikaisesti yhteyttä jäsensihteeriimme ja päivittämään jäsenrekisterissämme olevat mahdollisesti vanhentuneet yhteystiedot. Jäsenmaksulaskun eräpäivä on ollut 15.5.2018.

Hallitus on päättänyt katsoa päättyneeksi kaikki sellaiset jäsenyydet, joiden vuoden 2018 jäsenmaksusuoritusta ei yhdistyksemme tilille ole kirjautunut 1.6.2018 klo.16.00 mennessä. Päätös ei tietystikään koske yhdistyksemme ainais- ja kunniajäseniä, jäsenmaksusta vapautettuja yhdistyksemme toimihenkilöitä eikä heitä, jotka on hyväksytty yhdistyksemme jäseniksi anomusten perusteella viikon 22/2018 aikana.

Jäsensihteerimme lähettää hallituksen päätöksestä ilmoituksen sähköpostitse heille, joiden jäsenyys on katsottu päättyneeksi. Käytämme jäsenrekisteriimme ilmoitettuja sähköpostiosoitteita. Mikäli ette saa ilmoitusta sähköpostiinne, voi jokainen tarkistaa omalta kohdaltaan asian omista tiliotteistaan. Mikäli tiliotteistanne ei löydy suoritusta yhdistyksemme vuoden 2018 jäsenmaksusta 1.6.2018 klo.16.00 mennessä, on jäsenyytenne päättynyt ja tietonne poistetaan EU:n tietosuoja- asetuksen mukaisesti jäsenrekisteristämme. Talkootunti-ilmoitustietokanta nollautuu heidän osalta joiden jäsenyys Lapin Mannermaiset Kanakoirat ry:ssä päättyy. Henkilöt, joiden jäsenyys Lapin Mannermaiset Kanakoirat ry:ssä on katsottu päättyneeksi maksamatta jätetyn jäsenmaksun vuoksi, poistetaan tästä yhdistyksemme Facebookryhmästä.

Mikäli tiliotteistanne vuoden 2018 jäsenmaksun suoritus yhdistyksellemme löytyy, jäsenyytenne on kunnossa ja jatkuu ennallaan.

Henkilöt joiden jäsenyys on nyt päättynyt, voivat jatkossa anoa yhdistykseemme uudelleen jäseniksi täyttämällä yhdistyksemme kotisivuilta (www.lapinmannermaisetkanakoirat.com) löytyvän sähköisen jäsenhakemuksen. Koska nyt päättyvien jäsenyyksien määrä on suuri, hallitus on päättänyt käsitellä uudet jäsenhakemukset poikkeuksellisesti seuraavan kerran jo Heinäkuussa. Normaalisti uudet jäsenhakemukset käsitellään kaksi kertaa vuodessa; Touko- ja Marraskuussa.

Terveisin,
Lapin Mannermaiset Kanakoirat ry:n hallitus