Niesta

Niesta - nuortenluokan metsämestaruus

NIESTA on Lapin mannermaiset kanakoirat ry:n vuosittain järjestämä nuortenluokan (9-24 kk) koirien epävirallinen metsämestaruuskilpailu mannermaisille kanakoirille. Ensimmäinen Niesta on järjestetty Rovaniemellä syksyllä 1995, joten Niestalla on yli 20-vuotinen historia.

Vuonna 2018 Niesta pidetään Savukoskella (pääpaikkana Kairijoen eräkeskus) 1.-3.9.2017. Päätuomarina toimii Kimmo Viinikka ja koetoimitsijana Jaana Saukko. Majoitustiedustelut: puh. 016 841 481, www.kairiver.com.

Niestan KAER M -koe jaetaan kahdelle päivälle: Puolet koirista ovat kokeessa lauantaina 1.9 ja lopuilla koepäivä on sunnuntai 2.9. Niestan 2018 päätuomari Kimmo Viinikka valitsee lauantain ja sunnuntain KAER- kokeen tapahtumien perusteella parhaat koirat, jotka jatkavat Niestaa maanantaina 3.9 finaalissa. Finaalin päätteeksi päätuomari sijoittaa parhaat koirat, joista parhaalle mukaan lähtee Niestan kiertopalkinnon eli riekkovitriinin lisäksi poro.

Niesta järjestetään jaettuna kokeena, mutta perjantaina 31.8.2018 järjestetään vesityökoe niitä Niestaan osallistuvia koiria varten, jotka eivät aiemmin kesällä ole vesikoetta suorittaneet tai jotka haluavat vielä ennen Niestaa yrittää vesityöpisteitään parannella.

Tänä vuonna Niestassa on käytössä netti-ilmoittautuminen, joka aukeaa tällä sivulla 1.6.2018 klo 09.00. Osallistujamäärä on rajoitettu max.60 koiraa.

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin kanakoiraharrastajat mukaan iloiseen tapahtumaan, jonka mottona on: ”Tosissaan, mutta ei niin vakavasti”.

Ilmoittautuminen

Omistajan tiedot

Nimi

Lähiosoite

Postinro

Paikkakunta

Puhelinro

Sähköposti (pakollinen)

Koiran tiedot

Koiran nimi

Rekisterinumero

Syntymäaika

Rotu

UrosNarttu

Ohjaajan lisätiedot

Koiran ohjaaja jos eri kuin omistaja

Ohjaan niestassa useampaa koiraa, koirien nimet:


Alla koetoimitsijan tiedot mahdollisia lisätietoja varten.

Sähköposti: saukkoster@gmail.com
Puhelin: 040 530 5412