Niesta 2020

Niesta - nuortenluokan metsämestaruus

NIESTA on Lapin mannermaiset kanakoirat ry:n vuosittain järjestämä nuortenluokan (9-24 kk) koirien epävirallinen metsämestaruuskilpailu mannermaisille kanakoirille. Ensimmäinen Niesta on järjestetty Rovaniemellä syksyllä 1995, joten Niestalla on yli 20-vuotinen historia.

Vuonna 2020 Niesta pidetään Savukoskella (pääpaikkana Kairijoen eräkeskus) 5.-7.9.2020. Päätuomarina on Harri Siivonen. Majoitustiedustelut: puh. 016 841 481, www.kairiver.com.

Niestan KAER M -koe jaetaan kahdelle päivälle: Puolet koirista ovat kokeessa lauantaina 5.9 ja lopuilla koepäivä on sunnuntai 7.9. Niestan 2020 päätuomari Harri Siivonen valitsee lauantain ja sunnuntain KAER- kokeen tapahtumien perusteella parhaat koirat, jotka jatkavat Niestaa maanantaina 7.9. finaalissa. Finaalin päätteeksi päätuomari sijoittaa parhaat koirat, joista parhaalle mukaan lähtee Niestan kiertopalkinnon eli riekkovitriinin lisäksi poro.

Niesta järjestetään jaettuna kokeena, mutta perjantaina 4.9.2019 järjestetään kaikkien luokkien vesi- ja jälkityötyökoe. Siellä Niestaan osallistuvilla koirillakin on vielä mahdollisuus vesikoe suoritus tehdä, jos ei aiemmin kesällä ole vesikoetta suorittanut tai jos haluaa vielä ennen Niestaa yrittää vesityöpisteitään parannella.

Tänä vuonna Niestassa on käytössä netti-ilmoittautuminen, joka aukeaa tällä sivulla 1.6.2020 klo. 12.00. Osallistujamäärä on rajoitettu max. 60 koiraa.

Koetoimitsija lähettää ilmoittautumismaksutiedot samalla, kun vahvistaa osallistujalle tämän saaneen koepaikan.

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin kanakoiraharrastajat mukaan iloiseen tapahtumaan, jonka mottona on: ”Tosissaan, mutta ei niin vakavasti”.

Ilmoittautuminen

Omistajan tiedot

Nimi

Lähiosoite

Postinro

Paikkakunta

Puhelinro

Sähköposti (pakollinen)

Koiran tiedot

Koiran nimi

Rekisterinumero

Syntymäaika

Rotu

UrosNarttu

Ohjaajan lisätiedot

Koiran ohjaaja jos eri kuin omistaja

Ohjaan niestassa useampaa koiraa, koirien nimet: